logo

Пожелания за рожден ден на син. 31 послания на майчиното сърце

Пожелания за рожден ден на син Rating: 7,8/10 1407 reviews

Пожелания за Рожден Ден на Дете

пожелания за рожден ден на син

Надявам се, че ще си човек, чието сърце ще бъде отворено за всички. Желаем ти здраве, защото то е най-важно, невероятен стимул към опознаване на всичко ново, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се опазиш от бедите на следващото пожелание — обич, защото това е достатъчно добра цел в живота! За твоята коректност благодарни сме безкрай, обичаме те и те ценим всички знай! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Бъдете най - оригинални с вашето пожелание за рожден ден на дете. Дали успях да се преборя с наставническия си тон и приятелски да споря за твоя свят и твоя дом. Смело свещите духни възраста не ти личи. Желая ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите! Нека с много весели приятели не спират забавните игри! Бог да бъде с теб и да подреди живота ти по Неговата воля! Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив! Татяна изненада Наско с две разкошни торти с неговия лик, снимайки го предишния ден без той да подозира нищо, докато тренира бокс в клуба в Пловдив. Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото! Разбира се ,че ще продължаваме все така - невероятно е усещането ,когато разговаряме като приятели ,когато решаваме заедно проблемите като равни.

Next

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН

пожелания за рожден ден на син

От сега и за напред здраве, щастие, късмет! Пожелавам ти всичко най-хубаво на твоя рожден ден! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! По случай твоя ден рожден, приеми поздрава ми съкровен: Бъди все така мила и красива, даряваща любов с все сила, бъди като звезда на небосклона, неувяхваща и вечно млада, бъди в душата си момиченце, наивно, но вярващо в доброто, бъди това, което искаш, успеха твой да бъде пример! Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината! Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. Пак ухае на цвят, на живот пак ухае! Оригинални и Забавни Пожелания за Рожден Ден на Дете пазете детското винаги в себе си Време е за много подаръци, големи торти и летящи балони! Животът казват е игра, в която все някой побеждава. Нека всяко твое желание да стане реалност и когато гледаш назад, да виждаш една красива пътека, постлана с цветя и сбъднати надежди! Пожелавам ти светът да е в краката ти! Всъщност баща ти винаги е държал да вземаме важните решения с вашето участие. Смело свещите духни, споко- възрастта не ти личи! Отдавна колекционира плочи и се надявам да мога за следващия рожден ден да му подаря такъв грамофон. Нека всичките ти мечти станат сбъднати мечти. Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Благодарим ти, че те има и си до нас! Ти ни направиш толкова щастливи, че ние забравяме всички проблеми на нашия живот.

Next

пожелания за рожден ден на майка към син

пожелания за рожден ден на син

Крачи по алеята на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя цел да бъде сбъднат блян! Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Надявам се, че ще се отнасяш към всяка една жена с уважението, което заслужава. Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш! Ти си моето съкровище, което и в най-трудните ми моменти ме кара да се чувствам силна, обичана и горда майка! Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат! Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Честит Рожден ден от цялото семейство! Ти ми помогна да успея да влезна в трудния ви свят. Каквото пожелаеш да стане мигом! Бъди здрав, силен и вдъхновен! Пожелаваме му здраве, любов, успех ,вълнуващи преживявания , щастливи дни и сбъднати желания. Пожелания за Рожден Ден на Дете Децата винаги са били всичко за своите родители, затова един поздрав за рождения ден на детето е чувствен начин да изразите своята любов към тях. Добро утро, крилат, мигновен и безкраен.

Next

Пожелания за 20 годишен юбилей

пожелания за рожден ден на син

За здраве чашата искряща до дъно ще изпия Аз! Радост много,усмивки още повече, успехи безчет и чудесно здраве! На тази дата синът й навърши 17 години, а гордата му майка през целия ден споделяше емоциите от празника и с почитателите си във Facebook. Не си с година остаряла, ти просто повече си помъдряла! Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта- то нека бъде завинаги твое! Надявам се, че усмивките ти ще бъдат много повече за сметка на сълзите. Пожелавам ти го с цялата отговорност на верен приятел! Нека късмета да те следва навсякъде, както той следва мен от първия миг, в който разбрах, че ще те имам! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Току що преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите! С пожелания за упорство, за да следваш копнежите си, твърдост, за да ги постигаш, постянство, за да ги осъществиш и много обич, за да дава смисъл на всичко това! Поздравявам те коте за Рождения ти ден. И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Бъди ни жива, здрава и щастлива! Честит рожден ден на жената, която винаги е до мен, честит рожден ден на жената, която обичам до полуда, честит рожден ден на жената, която ме прави щастлив, честит рожден ден на жената, която обичам много! Ако има нещо по-хубаво от живота, ако има нещо по-красиво от изгрева, ако има нещо по-чисто от мечтата, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде завинаги твое! Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо, на което да стихват тревогите, една обич, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води към хората, една цел, която да те води в живота, за да бъдеш истински щастлива! Не съжалявай, че годините минават, човек не може времето да спре, най- хубавите спомени остават и с тях живеем по- добре. Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Днеска целия ден ще те правя на думи.

Next

ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕН ДЕН

пожелания за рожден ден на син

Желая ти достатъчно да получиш, за да задоволиш желанията си! Пожелавам ти Щастие — то никога не стига! Благодаря ви ,че сте с мен днес. Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духът си жив! На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. За помощ винаги си ти готов откликва сърцето ти на всеки зов. С алкохол и много стил нека станем за резил. Едната от тях бе за семейния фитнес клуб, а другата — специална изненада за самия Наско.

Next

Пожелания за рожден ден на син

пожелания за рожден ден на син

Приятно ми е присъствието на всички ви в моя виртуален дом. Благодаря за гостуването в моята виртуална къщичка и топлината и положителната енергия ,която донесохте в нея. Толкова любов, че да не може да я запише историята! Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот! Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. Върви по пътя на успеха, постлан със рози и цветя и нека всяко пожелание стане сбъдната мечта! Първият коментар не е негов ,прие го като шега. Дали успях да ти покажа , че съм щастлива от това , което виждам със сърцето, успях ли да те уверя. Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра! Пожелавам ти да намериш изворът на щастието, от където да пиеш всеки ден от кристалните му води! Здрасти, кипнал, студен, умен, тъп и безумен! Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.

Next

Татяна със специална изненада за рождения ден на сина си

пожелания за рожден ден на син

Часовете правят дни, а дните правят месеци. Но за съжаление нямахме интернет и не можах да споделя с вас и да ви благодаря за поздравите и пожеланията по повод хубавия празник. Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Скъпа приятелко,желая му здраве, за да сбъдне мечтите си,щастие, за да се радва на малките неща в живота, любов за да я споделя с близки и приятели и късмет, за да го сполетят само хубави моменти! Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти! С пожелания за упоритост- за да следваш мечтите си, смелост - за а ги осъществяваш, търпение- за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това! Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода! Дълго младей, век поживей, много се смей и във всичко успей! Нека достойно да отпразнуваш своят юбилей с приятели добри, с които да пирувате, пеете и танцувате до ранни зори. Честит рожден ден на най—красивата принцеса на света! Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след 100 години! Тайфата ни те поздравява — здраве и любов ти пожелава! Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Още преди да те видя, те обичах, още преди да проговориш знаех, че ще дам живота си за теб, още преди да направиш първата си стъпка бях готова да извървя и най-стръмния път, за да бъда близо до теб. Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и 100 години да празнуваш този имен ден. Бъди здрава, като скалите, красива като розите и обичана като парите.

Next

Блогът на stela50 :: Поздрав за моя син. . .

пожелания за рожден ден на син

Ти расна -порасна и стана баща на две още по-красиви цветя,за което благодаря на Господа от небеса. Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Нощес цялата нощ пак над теб ще се блъскам —От ръждив, грозен, лош — нов дано те излъскам. Да имаш истински приятели и да бъдеш с този когото обичаш. Бъди щастлива и гореща в чувствата си в любовта! Мелодията е хороводна, по музика на Красимир Христов, аранжимент на Димитър Милев и текст на Пейо Пеев. Нека бизнесът да ти върви и да се къпеш във пари! Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това , което имаш! Пожелания за рожден ден: Пожелавам ти най-дългият път към върха, но с много приключения, нови приятели и всякакви забавления. Когато синът й навършва една годинка, тя решава да изрази всичките си размисли под формата на уроци за живота върху лист хартия и да ги запази като подарък за първия рожден ден на своето дете.


Next

Cristianstranieri : ПОЗДРАВ ЗА МОЯТ СИН

пожелания за рожден ден на син

Честит 20 годишен юбилей, пожелавам ти, до като навлизаш в дебрите на живота да успяваш с лекота да преминаваш препятствията, да вървиш само нагоре и всяка твоя мечта да става реалност! Да слушам и да не прекъсвам, да уважавам твоя глас. Хубав празничен ден на цялото ви семейство! Желаем ти здравето на скалите, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите! Двамата изпълнители зарадваха зрителите с няколко Коледни песни, които изпяха на живо в студиото на предаването. В съзнанието й изплуват всички мисли и терзания, които се раждат у всяка млада майка при появата на първата й рожба. Роди се като мъничка светла звезда ,чудно красива: най-красива от всички в небеса и тук на света. Той редовно следи блога и държи да знаете ,че написаното в съответния коментар не е в негов стил , и не би отговорил никога като анонимен.

Next